Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft ελευθερώνει μνήμη στο Xbox Series S για τη βελτίωση των γραφικών (video)

H Microsoft προσφέρει στους game developers περισσοτερο έλεγχο όσον αφορά τη μνήμη του Xbox Series S. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο Xbox software development, που ελευθερώνει επιπλέον μνήμη που μπορεί είναι πλέον διαθέσιμη για τα παιχνίδια στο Xbox Series S και έτσι θα βελτιωθούν οι επιδόσεις συγκεκριμένων τίτλων.

"Εκατοντάδες επιπλέον megabytes μνήμης είναι τώρα διαθέσιμα για τους developers στο Xbox Series S. Αυτό προσφέρει περισσότερο έλεγχο πάνω στη μνήμη, που μπορεί να βελτιώσεις τις επιδόσεις των γραφικών σε συνθήκες που απαιτούν επιπλέον μνήμη", αναφέρει η ομάδα Game Dev της Microsoft, σε video που αναλύει τις ενημερώσεις.


Το Xbox Series S λανσαρίστηκε ως μια κονσόλα ικανή για gaming σε 1440p με ρυθμό ανανέωσης έως 120fps, όμως πολλοί τίτλοι δεν φτάνουν πάνω από τα 1080p, ούτε και πιάνουν τους ρυθμούς ανανέωσης του Xbox Series X.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*