Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Capcom συνεχίζει την κυκλοφορία τίτλων σε φυσική μορφή, παρά το 90,1% των ψηφιακών πωλήσεων το 2023

*
Η Capcom υποστηρίζει ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει την κυκλοφορία παιχνιδιών σε φυσική μορφή. Κατά τη διάρκεια της νεότερης ενημέρωσης των επενδυτών της εταιρείας, απευθύνθηκε μια ερώτηση σχετικά με την παραγωγή παιχνιδιών σε φυσική μορφή, από στιγμή που οι πωλήσεις της Capcom μέσω την ηλεκτρονικών καταστημάτων αυξάνονται διαρκών.

“Με δεδομένο ότι υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός χρηστών που απαιτούν παιχνίδια σε φυσική μορφή, δεν θα πρέπει να αναμένεται την κατάργηση των φυσικών προϊόντων”, σημείωσε εκπρόσωπος της ιαπωνικής εταιρείας.


Ναι μεν η Capcom κυκλοφορεί τα σημαντικά της video games σε φυσική και ψηφιακή μορφή, όμως υπάρχουν ορισμένα, μικρότερου βεληνεκούς, που γίνονται διαθέσιμα μόνο ψηφιακά. Ένα τέτοιο πρόσφατο παράδειγμα είναι και το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess.

Για το οικονομικό έτος 2023, η Capcom ανακοίνωσε ότι το 90,1% των πωλήσεών της προέρχεται από πωλήσεις τίτλων σε ψηφιακή μορφή και το νούμερο αυτό προβλέπεται ότι θα αυξηθεί στι 93% το τρέχον έτος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*