Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Avalanche του Just Cause ανακοίνωσε απολύσεις και κλείνει δύο studios της

*
Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη με τις απολύσεις στο χώρο των videogames, όπως φαίνεται, αφού η Avalanche είναι η νεότερη εταιρεία που προχωράει σε μειώσεις προσωπικού. Η ομάδα πίσω από τη σειρά Just Cause ανακοίνωσε πως τα νέα της πλάνα αναδιοργάνωσης φέρνουν 50 απολύσεις προσωπικού σε ΗΠΑ και Καναδά και το κλείσιμο δύο studios.

Στόχος αυτής της κίνησης είναι να μειωθούν κατά 9% τα λειτουργικά κόστη. Η Avalanche θα κλείσει τα studios σε Νέα Υόρκη και Μόντρεαλ, αφήνοντας ανοιχτά μόνο αυτά σε Στοκχόλμη, Μάλμε και Λίβερπουλ. Η εταιρεία προέβη σε μια ανακοίνωση στο site της, όπου και σημειώνει τις εξελίξεις αναφέροντας πως τις θεωρεί σημαντικές για να εξασφαλιστεί ένα βιώσιμο μέλλον για την εταιρεία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 και ειδικεύεται σε open-world games.


Πέραν της σειράς Just Cause, έχει αναπτύξει το Mad Max του 2015, αλλά και το Rage 2 του 2019, με την id Software. Το περίεργο είναι πως το στούντιο του Καναδά εγκαινιάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, λίγο μετά την εξαγορά της Monster Closet. Η Avalanche εργάζεται αυτή τη στιγμή στο Contraband, το οποίο και θα κυκλοφορήσει από τα Xbox Game Studios. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*