Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για πολλά ακόμα χρόνια το Call of Duty θα κυκλοφορεί σε κονσόλες PlayStation

*
Καθώς συνεχίζονται οι κυβερνητικοί έλεγχοι σχετικά με την πρόταση εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, έναντι του ποσού των $69 δισεκ.,- η Microsoft αποκάλυψε τη δέσμευσή της να συνεχίσει να κυκλοφορεί το Call of Duty στις πλατφόρμες PlayStation για αρκετά χρόνια ακόμα μετά τη λήξη της υπάρχουσας συμφωνίας με τη Sony.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Verge, η παραπάνω δέσμευσε έγινε γραπτώς, με επιστολή του επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, προς τον πρόεδρο και CEO του PlayStation, Jim Ryan, πριν μερικούς μήνες.


"Τον Ιανουάριο δεσμευτήκαμε εγγράφως στη Sony, ότι η σειρά Call of Duty, θα συνεχίσει να κυκλοφορεί και για συστήματα PlayStation, έχοντας το ίδιο περιεχόμενο με τις δικές μας πλατφόρμες, για πολλά χρόνια, ακόμα και μετά από τη λήξη της συμφωνίας που βρίσκεται σε ισχύ. Αυτό είναι κάτι που υπερβαίνει τις οποιεσδήποτε συμφωνίες που υπάρχουν στη βιομηχανία του gaming", είπε ο Spencer.

Τέλος, αυτό που είναι βέβαιο είναι πως όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία, το Call of Duty θα είναι μεταξύ των παιχνιδιών της Activision Blizzard που θα προστεθοιύν στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*