Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Blizzard έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του Overwatch Mobile

*
Η συνεχής άνοδος του Overwatch έδωσε το κίνητρο στη Blizzard να δημιουργήσει μια έκδοση του παιχνιδιού για smartphones και tablets. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Jason Schreier, το Overwatch Mobile βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης κάτι που αναφέρεται στο πρόσφατο σύγγραμά του, με τίτλο “Play Nice: The Rise, Fall, and Future of Blizzard Entertainment”.

Ο ίδιος αναφέρει στο βιβλίο του πως “το project του Overwatch είχε αναλάβει ο Walter Kong από το μηδέν και στη συνέχεια επέβλεψε το περιεχόμενο του Overwatch 2, όπως και μια έκδοση του franchise για κινητά. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας και η Blizzard δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτε ακόμη.


Η εταιρεία ανάπτυξης είχε επίσης στα σκαριά μια σειρά στο Netflix, η οποία ακυρώθηκε μετά τη δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο εταιρειών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*