Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για απολύσεις προειδοποιεί το προσωπικό της η Surgent Studios, δημιουργός του Tales of Kenzera: Zau

*
Η Surgent Studios, δημιουργός του Tales of Kenzera: Zau, ενημέρωσε το προσωπικό της για απολύσεις, καθώς αναζητά χρηματοδότηση για το επόμενο project της.

«Αποφασίσαμε να θέσουμε το project του τμήματος video games της Surgent σε παύση, ενώ αναζητάμε χρηματοδότηση για το επόμενο project μας», αναφέρει μια ανάρτηση στο X.


«Στο μεταξύ, δυστυχώς έπρεπε να προειδοποιήσουμε την ομάδα μας για απολύσεις», συνεχίζει η δήλωση και είναι άγνωστο πόσοι υπάλληλοι πρόκειται να επηρεαστούν.

«Υπάρχουν ακόμη μερικές συναρπαστικές ενημερώσεις που έρχονται για το Zau», συνεχίζει η δήλωση, προτού η εταιρεία καλέσει όποιον έχει τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσει ένα μελλοντικό project να επικοινωνήσει μαζί της.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*