Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Φρέσκες" πληροφορίες insider για το νέο PS5 με το αποσπώμενο drive

*
Οι φήμες σχετικά με το νέο μοντέλο του PS5 με αποσπώμενο οπτικό δίσκο συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, ο industry insider Tom Henderson αναφέρει ότι δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές σε σύγκριση με τις κονσόλες της Sony που βρίσκονται ήδη στην αγορά, οπότε δεν θα προσφέρει κάποιου είδους αναβάθμιση. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι το αποσπώμενο drive δεν θα είναι συμβατό με το υπάρχουν PS5 Digital Edition, οπότε όσοι έχουν αγοράσει την έκδοση αυτή θα πρέπει να ξεχάσουν τις όποιες σκέψεις ότι με λίγα χρήματα επιπλέον, θα μπορέσουν ουσιαστικά να "αναβαθμιστούν" στο πιο ακριβό μοντέλο.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από πλευράς Sony και τα παραπάνω είναι απλά φήμες και τίποτα περισσότερο για την ώρα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*