Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Νέος χάρτης Resurgence θα προστεθεί στο Warzone 2.0 το 2023

*
Σύμφωνα με τον leaker του Call of Duty, TheGhostofHope ένας νέος χάρτης Resurgence θα προστεθεί στο Call of Duty: Warzone 2.0 εντός του 2023. Επιπλέον, λέγεται ότι οι χάρτες Resurgence από το πρώτο Warzone θα αφαιρεθούν εντελώς. Ο TheGhostofHope, αναφέρει ότι υπεύθυνες για τη δημιουργία του νέου χάρτη είναι η Beenox και η Toys for Bob και αναμένεται να γίνει διαθέσιμος στα μέσα του 2023.

Η Beenox είχε δημιουργήσει τον πρώτο χάρτη resurgence, το Rebirth Island και έχει υποστηρίξει το Warzone καθ' όλο τον κύκλο ζωή τους.


Το Warzone 2.0 θα κυκλοφορήσει τις 16 Νοεμβρίου 2022, για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Το Battle Royale θα λανσαριστεί με τον χάρτη Al Mazrah και ένα νέο DMZ mode.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*