Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

FIFA 2K25: Κι άλλος leaker αναφέρει πως το επόμενο FIFA videogame έρχεται από την 2Κ

*
Η 2K φαίνεται πως εξασφάλισε την άδεια της FIFA για να εκδώσει τα επόμενα FIFA games. Σύμφωνα με αναφορές του leaker @mphplay_inc, η συνεργασία των δύο εταιρειών είναι δεδομένη και η 2Κ θα αναπτύξει τη σειρά από εδώ και στο εξής.

Περισσότερες πληροφορίες για τις πηγές του δεν έδωσε και φαίνεται πως απλά συνεχίζεται μια ιστορία για τις δύο αυτές εταιρείες. Υπάρχουν αρκετές αναφορές από πολλές πηγές πως 2Κ και FIFA είναι σε συζητήσεις εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα, ξεκινώντας μερικές εβδομάδες μετά τις ανακοινώσεις του διαζυγίου με την EA Sports.


Βέβαια, ο leaker αναφέρει πως το FIFA 2K25 θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει φέτος για να προλάβει το FIFA World Cup 2K26, κάτι που σίγουρα είναι αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα για ένα νέο game που θα φτιαχτεί από την 2K από το μηδέν. Η 2Κ είναι συνολικά η επικρατέστερη λύση για τη σειρά FIFA, από τη στιγμή που η εταιρεία έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για πολλά αθλητικά franchises. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*