Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σύντομα το Xbox November Update με Compact Mode και πολλά άλλα

*
H ομάδα του Xbox δημοσίευσε ένα νέο blog post όπου αναλύει τις βελτιώσεις και τις προσθήκες που θα έρθουν με το Xbox November Update. Ένα από τα σημαντικότερα είναι αυτό του Compact Mode για συσκευές Windows, κάτι που θα κάνει καλύτερο το gaming σε μικρότερες οθόνες. Συγκεκριμένα, σε συσκευές όπως το Asus ROG Ally και Lenovo Legion Go! η νέα αυτή λειτουργία θα αλλάξει το user interface και θα μετατρέψει το side bar σε icons για καλύτερη πλοήγηση. Επιπλέον, θα μπορείτε πλέον να δείτε μόνο τις αδιάβαστες ειδοποιήσεις στο notification dropdown ενώ αν υπάρξει πρόβλημα με τα Gaming Services, η Xbox πρόσθεσε το Gaming Services Repair Tool που διορθώνει σφάλματα ή περιεχόμενο που λείπει από την συσκευή.

Όσον αφορά τις κονσόλες Xbox, πλέον θα μπορείτε να λάβετε ειδοποιήσεις για το αν ένα παιχνίδι του wishlist σας είναι διαθέσιμο μέσω του Xbox Free Play Days, η απόκτηση των rewards έγινε πιο ασφαλής με το phone authentication ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει filmware update για το Xbox Wireless Controller. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*