Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί μέχρι το 2025 η κυκλοφορία του Hotel Barcelona των Suda51 και Swery

*
O CEO της White Owls, Hidetaka Suehiro επιβεβαίωσε πως η κυκλοφορία του Hotel Barcelona θα καθυστερήσει έως τις αρχές του 2025. Το παιχνίδι, το οποίο θα είναι συνεργασία μεταξύ του studio του Suehiro και του Goichi Suda, θα κυκλοφορούσε κανονικά μέσα στο 2024.

Ο Swery65 μιλώντας στο Gamereactor αναφέρει πως: "Αυτή τη στιγμή, τεστάρουμε το παιχνίδι για bugs και θέλουμε να κάνουμε ακόμη καλύτερο. Ιδανικά θέλουμε να το κυκλοφορήσουμε το 2025".

Θυμίζουμε πως το Hotel Barcelona είναι ένα 2.5D action game που θυμίζει ταινία slasher. Το σενάριο έχει αναλάβει ο Suehiro, ενώ την αρχική ιδέα είχε ο Suda. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*