Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέο 3D Double Dragon game για κονσόλες και PC!

*
Η πρόσφατη ανακοίνωση για τη νέα σειρά ρούχων με θέμα το Double Dragon μόνο τυχαία δεν ήταν τελικά. Η Arc System Works ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου 3D Double Dragon για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S, όπως φαίνεται στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Famitsu.

Ο νέος τίτλος της σειράς θα κυκλοφορήσει το 2025 και θα αναβιώνει τις παλιές καλές εποχές των side scrolling action games, προσφέροντας παράλληλα αναβαθμισμένο σύστημα ελέγχου, πολλαπλές επιλογές επιπέδου δυσκολίας και σύγχρονους μηχανισμούς μάχης. Οι χαρακτήρες Jimmy Lee, Billy Lee, Roper και Abobo θα δώσουν ξανά το «παρών», αυτή τη φορά σε νέα τρισδιάστατη μορφή. Περισσότερα για το θέμα θα έχουμε στο επόμενο διάστημα.


Η Arc System Works είναι developer πολλών γνωστών fighting games όπως τα Guilty Gear Strive, Dragon Ball FighterZ και Granblue Fantasy Versus. Το Double Dragon εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα arcades στην εποχή των 80s και η Arc System Works εξαγόρασε το IP το 2015 για να κυκλοφορήσει λίγο μετά το Double Dragon 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*