Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dead Rising Deluxe Remaster (trailer)

*
Μετά από αρκετό teasing το τελευταίο διάστημα, η Capcom αποκάλυψε επίσημα το Dead Rising Deluxe Remaster, το οποίο επαναφέρει τον γνωστό τίτλο αναβαθμισμένο. Το game με τη δράση εναντίον των ζόμπι σε εμπορικό κέντρο επανέρχεται στις 19 Σεπτεμβρίου για PC, PS5 και Xbox Series X/S, αρχικά σε ψηφιακή μορφή, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και physical έκδοση. To Dead Rising Deluxe Remaster επαναφέρει τον τίτλο του 2006, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του φωτορεπόρτερ Frank West και έχουν 3 ημέρες για να εξερευνήσουν το εμπορικό κέντρο Willamette Parkeview στο Κολοράντο των ΗΠΑ.

Τα ζόμπι θα συνεχίσουν να έρχονται κατά κύματα και ο τίτλος θα προσφέρει αναβαθμισμένα γραφικά, βελτιώσεις σε διάφορα επίπεδα όπως τα μοντέλα των χαρακτήρων, αλλαγές στο σχεδιασμό του κόσμου, νεότερους μηχανισμούς φωτοσκιάσεων και ανάλυση 4Κ στα 60fps. Βελτιώσεις υπάρχουν και στις επιλογές ελέγχου του Frank, όπου οι παίκτες μπορούν να ελέγχουν τον Frank και να στοχεύουν ταυτόχρονα. Το Dead Rising Deluxe Remaster θα είναι διαθέσιμο σε δύο ψηφιακές εκδόσεις στις 19 Σεπτεμβρίου.


Θα υπάρχει η Standard Edition με τιμή στα 49,99 δολάρια, καθώς και η Digital Deluxe Edition στα 59,99 δολάρια, η οποία περιλαμβάνει 17 κοστούμια για τον Frank και 17 επιπλέον μουσικά κομμάτια. Για όσους κάνουν προ-παραγγελία θα υπάρχει το Dead Rising Original Pack, το οποίο προσθέτει 3 στολές για τον Frank - Frank West 2006, τον Chuck Green του Dead Rising 2 και το Willamette Parkview Mall Bee. Η physical έκδοση του Dead Rising Deluxe Remaster θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*