Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Το Avowed καθυστερεί και πάει για το 2025

*
Η Microsoft επιβεβαίωσε τις χθεσινές πρωινές φήμες που έλεγαν ότι το Avowed καθυστερεί τελικά να κυκλοφορήσει. Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε πως το game της Obsidian πάει για το 2025, δικαιολογώντας αυτήν την απόφαση με δεδομένα τα πολλά παιχνίδια που έρχονται το επόμενο διάστημα και μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η ανάρτηση είχε και πολλά άλλα games των studios της Microsoft που φτάνουν τους επόμενους μήνες και μέσα σε αυτά βλέπουμε τα The World of Warcraft: The War Within, Age of Mythology Retold, Ara: History Untold, Diablo IV: Vessel of Hatred, Call of Duty: Black Ops 6, Flight Simulator 2024, Indiana Jones and the Great Circle, Starfield Shattered Space και Towerborne. Για το 2025, υπάρχει πλέον το Awoved (που θα βγει στις 18 Φεβρουαρίου 2025), καθώς και τα South of Midnight, Doom: The Dark Ages, Fable και άλλα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*