Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές πως καθυστερεί η κυκλοφορία του Avowed

*
Αναφορές των τελευταίων ωρών τονίζουν πως το Avowed, το νέο fantasy action RPG της Obisidian Entertainment, θα δει την κυκλοφορία του να καθυστερεί. Ο τίτλος αναμενόταν για το 2024 και όπως φαίνεται μεταφέρεται για το 2025. Κάτι τέτοιο αναφέρει ο Tom Warren του The Verge σε άρθρο του, όπου και τονίζει πως «ακούω ότι η Obsidian θα ανακοινώσει την καθυστέρηση κυκλοφορίας του Avowed που πάει για το 2025 και ένας από τους λόγους που πάρθηκε αυτή η απόφαση ήταν να αποφύγει μια γεμάτη περίοδο για το Game Pass».

Obisidian και Microsoft δεν έχουν ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας για το Avowed και απλά έχουν πει πως θα βγει το 2024, με μια αναφορά στις 12 Νοεμβρίου να μαζεύεται άρον άρον από το blog του παιχνιδιού. Ο τίτλος φαίνεται πάντως πως είναι σε πολύ καλό στάδιο και φαίνεται πως ο λόγος που θα μετακινηθεί θα είναι απλά για να μην συμπέσει με άλλα games.


Όπως τονίζει ο Warren, το Νοέμβριο αναμένουμε στο Game Pass το STALKER 2: Heart of Chornobyl, ενώ την ίδια περίοδο αναμένεται και το Assassin’s Creed Shadows και το Dragon Age: The Veilguard.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*