Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Έρχονται νέα Assassin’s Creed Remakes

*
  • Η Ubisoft φαίνεται πως θα συνεχίσει να επενδύει στο Assassin’s Creed franchise και θα φέρει κι άλλα Assassin’s Creed Remakes. Κάτι τέτοιο δήλωσε πρόσφατα ο CEO της εταιρείας, Yves Guillemot, μέσω του blog της. Μιλώντας για τα πρόσφατα games της Ubisoft, ο Guillemot σημείωσε πως υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα σκαριά διάφορα remakes από αρκετές παλαιότερες κυκλοφορίες της σειράς και ο λόγος αυτής της απόφασης είναι πως οι κόσμοι τους έχουν ακόμη αρκετές ιστορίες να πουν: «οι παίκτες θα μπορούν να επισκεφθούν μερικά από αυτά τα games που δημιουργήσαμε στο παρελθόν και να τα ζήσουν εκμοντερνισμένα. Κάποια από τα παλαιότερα Assassin’s Creed μας έχουν αρκετά πλούσιο κόσμο».
  • Ο Guillemot στάθηκε και στο επερχόμενο Assassin’s Creed Hexe που θα είναι αρκετά διαφορετικό ακόμη και από το πρόσφατα ανακοινωμένο Assassin’s Creed Shadows. Οι ελπίδες των fans, πάντως, είναι να δουν κυρίως ένα σύγχρονο remake για το Assassin’s Creed IV: Black Flag που κυκλοφόρησε το 2013 για PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One και Wii U και θεωρείται ακόμη και σήμερα από τα καλύτερα της σειράς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*