Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Full του Assassin's Creed για τη Ubisoft με Red, Hexe, Black Flag Remake και αλλα

*
Φαίνεται ότι η Ubisoft θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στη σειρά Assassin's Creed την επόμενη δεκαετία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Insider Gaming, η εταιρεία έχει στα σκαριά επτά Assassin's Creed projects, συμπεριλαμβανομένου του Assassin's Creed Red (που τοποθετείται στην Ιαπωνία και λέγεται ότι θα λανσαριστεί το 2024) και το Assassin's Creed Hexe (ένα μικρότερης κλίμακας παιχνίδι που φέρεται να στοχεύει να το κυκλοφορήσει το 2025).

Επίσης, υπάρχει και το remake του Assassin's Creed 4: Black Flag, το οποίο φημολογείται εδώ και καιρό. Τελευταία υπήρχαν "ψίθυροι" ότι βρίσκεται σε ενεργή ανάπτυξη και κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι το μόνο από τα αγαπημένα παιχνίδια του παρελθόντος που θέλει να "ανανεώσει" η γαλλική εταιρεία. Ίσως αναβιώσει το πρώτο Assassin's Creed, ίσως το Assassin's Creed 2. Ο καιρός θα δείξει.


Πέρα από τα παραπάνω, υπάρχουν πληροφορίες κάτι που ονομάζεται "Nebula" - το οποίο υποτίθεται ότι τοποθετείται σε όλη την "Ινδία, την Αυτοκρατορία των Αζτέκων και τη Μεσόγειο" - και δύο multiplayer Assassin's Creed games. Ο ένας φέρεται να είναι ένας free to play co-op τίτλος με την κωδική ονομασία "Raid" και ο άλλος έχει την κωδική ονομασία "Echoes". Το multiplayer δεν αποτελεί μέρος του franchise από το Assassin's Creed Unity και μετά, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθούν όλα αυτά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*