Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε το line up των παιχνιδιών που θα παρουσιαστούν στο Ubisoft Forward

Το επερχόμενο Ubisoft Forward θα επικεντρωθεί στις επερχόμενες μεγάλες κυκλοφορίες της γαλλικής εταιρείας. Σε σχετικό blog post, η Ubisoft επιβεβαίωσε την παρουσία των Mario + Rabbids Sparks of Hope και Skull and Bones για τα οποία θα υπάρξουν ενημερώσεις. Επιπλέον, θα αποκαλυφθεί το μέλλον της σειράς Assassin’s Creed. Μεταξύ άλλων θα υπάρξουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Assassin’s Creed Mirage και πολύ πιθανό νεότερα για το Assassin’s Creed Infinity, το μεγάλης κλίμακας project που ετοιμάζουν από κοινού η Ubisoft Quebec (Odyssey) και η Ubisoft Montreal (Origins και Valhalla).

Το Ubisoft Forward θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 και θα ξεκινήσει στις 22:00. Η έναρξη του pre-show έχει οριστεί για 25 λεπτά νωρίτερα και η Ubisoft υπόσχεται αποκαλύψεις περιεχομένου για τα Brawlhalla, For Honor, The Crew 2, Anno 1800 και άλλα.


Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω YouTube και Twitch και η διάρκεια του show θα είναι περίπου μια ώρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*