Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα ακόμα πράσινο φως έλαβε η πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft

*
Η πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft έλαβε μια ακόμα έγκριση. Αυτή τη φορά από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της Νότιας Αφρικής, σε δήλωση της οποίας αναφέρεται ότι δεν ανησυχεί σχετικά με τον ενδεχόμενο να γίνει το Call of Duty αποκλειστικότητα του Xbox, αν προχωρήσει η συγχώνευση.

"Η Επιτροπή διαπίστωσε ότι η προτεινόμενη συναλλαγή είναι απίθανο να οδηγήσει σε σημαντικές ανησυχίες, καθώς τα μέρη δεν έχουν την ικανότητα και το κίνητρο να αποκλείσουν ανταγωνιστικούς διανομείς παιχνιδιών, ιδιαίτερα τη Sony (PlayStation) και τη Nintendo (Switch)", ανέφερε.


"Επιπλέον, τα μέρη που αφορά η συγχώνευση ανέλαβαν δεσμεύσεις να συνεχίσουν να προμηθεύουν τα παιχνίδια Call of Duty σε άλλους κατασκευαστές κονσολών".

"Ως εκ τούτου, η Επιτροπή διαπίστωσε ότι η προτεινόμενη συναλλαγή είναι απίθανο να οδηγήσει σε ουσιαστική παρεμπόδιση ή μείωση του ανταγωνισμού σε οποιεσδήποτε σχετικές αγορές. Η Επιτροπή διαπίστωσε περαιτέρω ότι η προτεινόμενη συναλλαγή δεν εγείρει σημαντικές ανησυχίες για το δημόσιο συμφέρον".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*