Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρακολουθήστε το trailer του multiplayer roguelike action RPG Kernel Hearts

Η Whitethorn Games και η Ephemera έδωσαν στην δημοσιότητα το reveal trailer του Kernel Hearts ενός multiplayer roguelike action RPG που έρχεται στους υπολογιστές μέσω του Steam, χωρίς να υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας .

Αν ο μόνος τρόπος να σώσεις έναν κόσμο από την αποκάλυψη ήταν να καταστρέψεις τον θεό του, θα είχες τη δύναμη να το κάνεις; Το Kernel Hearts είναι ένα γεμάτο δράση multiplayer roguelike παιχνίδι. Συνδυάζοντας απαιτητικό hack-and-slash gameplay, στοιχεία RPG και roguelike με εντυπωσιακή anime αισθητική, θα δώσετε μάχες σε έναν ουράνιο πύργο, χτίζοντας το οπλοστάσιό σας από δεξιότητες με κάθε θανάσιμη αποτυχία, για να εξοντώσετε τερατώδεις αγγελικούς εχθρούς και να εκθρονίσετε έναν θεό ώστε να σωθεί ο κόσμος.


Ως μέλος της Μ.Α.Η.Ο.Υ. - μιας επίλεκτης ομάδας κρούσης από υπερδύναμα θηλυκά ανδροειδή - εσεις και μέχρι τρεις σύμμαχοι έχετε έναν και μόνο σκοπό: να καταστρέψετε έναν θεό για να σώσετε τον κόσμο από το χείλος της εξαφάνισης. Ξεκινώντας από τη βάση του μυθικού Πύργου της Βαβέλ, θα πολεμήσετε ενάντια σε μια σειρά από ισχυρούς εχθρούς από κάθε πλευρά, ανεβαίνοντας κάθε επίπεδο, κερδίζοντας κρίσιμες δεξιότητες και μαγικές δυνάμεις για να καταφέρετε να φτάσετε στην κορυφή και να αντιμετωπίσετε τις νέες απειλές που κρύβονται σε κάθε όροφο. Η ήττα δεν είναι δικαιολογία μόνο οι πιο αποφασισμένοι στρατιώτες θα φτάσουν στα ουράνια ύψη για να εκθρονίσουν τον θεό τους. Είσαι έτοιμος για την αποστολή;
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*