Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Double Dragon Revive: Το νέο DD game απέκτησε τίτλο και πρώτο trailer

*
Μέσω του Famitsu μάθαμε για το νέο Double Dragon και πλέον έχουμε όλα τα επίσημα στοιχεία και την τελική του ονομασία που θα είναι Double Dragon Revive. Η Arc System Works και η Yuke’s ανακοίνωσαν το πρώτο trailer και επιβεβαίωσαν την κυκλοφορία του project για το 2025 σε PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

H σειρά έχει συνδυαστεί με τη δράση σε επίπεδο side-scrolling και γνωρίζει επιτυχία από το 1987. Επιστρέφει πλέον στο σήμερα με ανανεωμένα τρισδιάστατα γραφικά, δράση που εστιάζει στις μάχες σώμα με σώμα και με βελτιωμένους και σύγχρονους μηχανισμούς και πλέον απαιτείται περισσότερη στρατηγική από button mashing.


Τέλος, επιστρέφουν και τα όπλα που μπορείτε να βρείτε στο έδαφος και να χρησιμοποιήσετε κατά των εχθρών σας ανά πάσα χρονική στιγμή (για συγκεκριμένο αριθμό χτυπημάτων ή μέχρι να σας τα πάρουν από τα χέρια).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*