Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Digital Foundry: Μετά το λανσάρισμα του PS6, μη περιμένετε άμεσα τίτλους που θα εκμεταλλεύονται πλήρως το hardware (video)

Αφότου κυκλοφορήσει το PlayStation 6, πιθανότητα θα χρειαστεί αρκετό διάστημα μέχρι να δούμε παιχνίδια που θα εκμεταλλεύονται πλήρως το νέο hardware, καθώς η περίοδος που θα συνυπάρχουν οι επόμενες γενιές είναι πιθανό να διαρκέσει πολύ, για μερικούς σημαντικούς λόγους.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του εβδομαδιαίου podcast τους, οι ειδικοί τεχνολογίας του Digital Foundry μίλησαν για την κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony, τονίζοντας πώς, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να προσφέρει το σύστημα, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να δούμε παιχνίδια που εκμεταλλεύονται το υλικό του στο έπακρο, καθώς η περίοδος μεταξύ των γενεών που θα κυκλοφορούν παιχνίδια και στο PlayStation 5 θα διαρκέσει πολύ. Αυτή η περίοδος θα καθοριστεί από το κόστος κατασκευής του hardware και τις αποδόσεις που αναμένουν οι εκδότες από τέτοιες επενδύσεις. Δεν θα είχε κανένα νόημα να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι triple-A που κόστισε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια για να κάνει 1,2 εκατομμύρια πωλήσεις σε early adopters τον πρώτο χρόνο και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να περιμένουμε ότι θα κυκλοφορούν παιχνίδια και στο PlayStation 5 για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.


Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μπορέσει να ειπωθεί κάτι για το hardware του PS6, όμως η λογική λέει ότι η Sony θα το «προικίσει» με πολλές λειτουργίες AI. Ήδη η αρχή θα γίνει στο PS5 Pro με το PlayStation Spectral Super Resolution upscaler.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*