Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Stone of Madness κυκλοφορεί στις 28 Ιανουαρίου 2025 (trailer)

Το real-time tactical stealth game The Stone of Madness θα κυκλοφορήσει για PlayStation, Xbox Series X, Xbox Series S και στα PC μέσω από το Steam και Epic Games Store στις 28 Ιανουαρίου 2025 όπως ανακοίνωσαν η Tripwire Presents, η The Game Kitchen και η Teku Studios. Ένα πολύωρο prologue demo θα είναι διαθέσιμο για PC μέσα από το Steam ως μέρος του Steam Next Fest: October 2024 Edition.

The Stone of Madness είναι ένα real-time tactical stealth game, το οποίο διαδραματίζεται σε ένα Ισπανικό μοναστήρι του 18ου αιώνα. Το μοναστήρι αυτό, που βρίσκεται στα Πυρηναία, αποτελεί έδρα ενός φρενοκομείου και μιας φυλακής της Ιεράς Εξέτασης. Πέντε κρατούμενοι—που υποφέρουν από σκληρά βασανιστήρια, παραφροσύνη και απόγνωση—ενώνουν τις ικανότητες και τους πόρους τους για να αντιμετωπίσουν τις φοβίες τους, να αποτρέψουν την τρέλα, να αποκαλύψουν τα μυστήρια του μοναστηριού και να βρουν έναν τρόπο να δραπετεύσουν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*