Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν πληροφορίες για το Aliens Fireteam Elite 2

*
Πληροφορίες για το μη-ανακοινωμένο (ακόμη) Aliens Fireteam Elite 2 φαίνεται πως εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο μέσω διαρροής. Ένα έγγραφο που διακινείται στα social media και τα forums και μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια του άρθρου, αναφέρει πως το project έχει κωδική ονομασία Project Macondo και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2025.

Θα λειτουργήσει ως sequel για το Aliens Fireteam Elite και θα έχει νέα modes, όπως το Annihilation (κάτι σαν Horde Mode). Από το έγγραφο φαίνεται πως το Aliens Fireteam Elite 2 αναπτύσσεται εδώ και καιρό και ίσως και κάποιες πληροφορίες να μην ισχύουν πλέον.


Θα προσφέρει fixed presets χαρακτήρων και θα ενσωματώνει microtransactions, loot boxes και μηχανισμούς gatcha. To Aliens Fireteam Elite κυκλοφόρησε το 2023 από την Cold Iron Studio, σε συνεργασία με την 20th Century Games της Disney.

Aliens: Fireteam Elite 2 Leaked
byu/firemonkey11 inAliensFireteamElite
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*