Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαφωνεί με την δημιουργία του πρόσφατου Flappy Bird videogame ο δημιουργός του original game

*
Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που μάθαμε πως το Flappy Bird επιστρέφει μετά από οργανωμένη κίνηση των Fans. Ο Doug Nguyen σημείωσε με ανάρτησή του στο X/Twitter πως δεν έχει καμία σχέση με το project, κρατάει αποστάσεις από αυτό και δεν συμμετείχε καν στην προσπάθεια αναγέννησής του. Μάλιστα, σημειώνει χαρακτηριστικά πως δεν υποστηρίζει τα κρυπτονομίσματα.



Το τελευταίο αυτό, μάλιστα, αναφέρεται στον επικεφαλής του νέου project, Michael Roberts, ο οποίος συνδέεται με την 1208 Productions, η οποία και ασχολείται ιδιαίτερα με τα crypto. To Flappy Bird θα επιστρέφει το επόμενο διάστημα με ειδικές εφαρμογές για iOS και Android, αλλά και άλλες πλατφόρμες.

Το παιχνίδι εμφανίστηκε πριν αρκετά χρόνια και έκανε τρομερά μεγάλη επιτυχία, με πάνω από 100 εκατομμύρια παίκτες να το απολαμβάνουν. Το 2014, ο αρχικός δημιουργός του το κατέβασε από τις πλατφόρμες, παρά το γεγονός ότι απέφερε διαφημιστικά έσοδα της τάξης των 50 χιλιάδων δολαρίων τη μέρα! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*