Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Flappy Bird θα επιστρέψει σύντομα, χάρη σε μια ομάδα πιστών fans (trailer)

Το δημοφιλές mobile game Flappy Bird θα κάνει την επιστροφή του μέσα στο 2025.

Μετά από την αξιοσημείωτη δημοτικότητα του τίτλου που ξεπέρασε τους εκατό εκατομμύρια χρήστες, ο developer του παιχνιδιού Dong Nguyen αποφάσισε το 2014 να αποσύρει τον τίτλο, παρά το γεγονός πως απέφερε 50.000 δολάρια την ημέρα από τα διαφημιστικά έσοδα.


Μια δεκαετία αργότερα, το Flappy Bird θα επιστρέψει σε iOS και Android καθώς και σε άλλες πλατφόρμες ως φόρο τιμής σε μια ομάδα από fans τους Flappy Bird Foundation, η οποία έχει αποκτήσει τα δικαιώματα της Gametech Holdings και της Piou Piou vs Cactus.

H νέα έκδοση του Flappy Bird θα περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες, ενδιαφέρον modes και αρκετά multiplayer challenges. O chief creative developer του Flappy Bird, Michael Roberts, είπε πως “είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Flappy Birds και υποσχόμαστε μια μοναδική εμπειρία που θα βελτιώσει την αρχική συνταγή. Έχουμε πολλά σχέδια για το μέλλον”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*