Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν ωφέλησε τη Naughty Dog η πρώιμη αποκάλυψη παιχνιδιών

*
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ComicBook ο πρόεδρος της Naughty Dog, Neil Druckmann δήλωσε ότι οι πρώιμες ανακοινώσεις παιχνιδιών δεν είχαν θετικό αντίκτυπο στους εργαζόμενους της εταιρείας.

Το Uncharted 4 ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2013 και κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2016, ενώ το The Last of Us Part 2 αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 και λανσαρίστηκε τον Ιούνιο του 2020, μετά από δύο καθυστερήσεις.


"Έχετε δίκιο, ανακοινώσαμε το Uncharted 4 και το The Last of Us Part 2 πολύ νωρίς, όμως αυτό προκάλεσε ένα μικρό πρόβλημα ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή των υπαλλήλων του studio", είπε ο Druckmann.

"Με το να καθυστερήσουμε λίγο τις ανακοινώσεις, θα μπορούσαμε να παίξουμε περισσότερο με το χρονοδιάγραμμα και τώρα είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι για το πώς προσεγγίζουμε μια παραγωγή".

"Λοιπόν, υπάρχει το multiplayer project [The Last of Us] και υπάρχει ένα ακόμα, για το οποίο δεν θα πω τίποτα, πέρα από το ότι και για αυτό είμαστε επίσης πολύ ενθουσιασμένοι".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*