Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dataminers ανακάλυψαν μια κομμένη cutscene από το Shadow of the Erdtree (video)

*
Κάθε φορά που κυκλοφορεί ένας τίτλος με μεγάλη απήχηση είναι σύνηθες φαινόμενο να σπεύδουν διάφοροι dataminers, με σκοπό να ανακαλύψουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ειδικά αν αυτός προέρχεται από μεγάλα studios, όπως η FromSoftware.

Έτσι έγινε και στο Shadow of the Erdetree, με τον ChainFailure, τον MagicalShion και τον Hnery να βρίσκονται πίσω από την ανακάλυψη ενός σύντομου deleted cutscene. Δυστυχώς, υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από το περιεχόμενο καθώς το μόνο που εμφανίζεται είναι μια μαύρη οθόνη και ακούγεται μια φωνή να ψιθυρίζει τα εξής:


“Thank you. Finally, he will be free”.

Σύμφωνα με διάφορους μύστες του διαδικτύου, όπως τον PierceArner, η συγκεκριμένη φράση αποδίδεται στην Miquella και είναι κάτι που αναφέρεται και στην επιγραφή του Golden Epitaph. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να παραθέσουμε το κείμενο για την αποφυγή spoilers.

Παρόλο που το παιχνίδι δυσκόλεψε τη μεγαλύτερη μερίδα των fans, φαίνεται πως το ενδιαφέρον της κοινότητας έχει στραφεί στην ανακάλυψη περισσότερων πληροφοριών για το lore του παιχνιδιού.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το τέταρτο μέρος του βίντεο με το πολυσυζητημένο cutscene που τελικά αφαιρέθηκε από τον κορμό του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*