Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Concord: Πληροφορίες για την open beta και τα cosmetics

*
Η Firewalk Studios ανακοίνωσε τις ημερομηνία για την open beta του Concord. Πιο συγκεκριμένα, η δοκιμαστική αυτή έκδοση θα είναι αρχικά διαθέσιμη από τις 12 έως και τις 14 Ιουλίου 2024. Πρώιμη πρόσβαση θα έχουν όσοι προ- παραγγείλουν οποιαδήποτε έκδοση του Concord, είτε για PC είτε για το PS5. Επίσης, εκείνοι που θα προ- παραγγείλουν θα λάβουν τέσσερις έξτρα κωδικούς για τη Beta Early Access, που θα μπορούν να τους μοιραστούνε με φίλους τους.

Στη συνέχεια, από τις 18 έως τις 21 Ιουλίου θα έχουν πρόσβαση όλοι οι παίκτες και θα υπάρχει σε κάθε περίπτωση η δυνατότητα ενεργοποίησης του cross play και στις δύο πλατφόρμες. Στη beta θα περιλαμβάνονται οι 16 χαρακτήρες που θα είναι διαθέσιμοι κατά το λανσάρισμα του παιχνιδιού, όπως επίσης και σκηνές που θα δίνουν μια ιδέα για την αφήγηση.


Σημειώνεται ότι η Digital Deluxe Edition του Concord θα προσφέρει πρόσβαση τρεις μέρες πριν το επίσημο λανσάρισμα, 16 character skins και ένα Monarch Pack.

Με κάθε σεζόν θα προστίθενται νέοι χάρτες, modes και χαρακτήρες, μαζί με τις ιστορίες τους. Για την διαμόρφωση της εμφάνισης των χαρακτήρων θα υπάρχουν cosmetics, διαθέσιμα επί πληρωμή, τα οποία δεν θα επηρεάζουν το gameplay.

Το Concord αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου 2023, για PC και PS5. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*