Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Career Mode γυναικών για πρώτη φορά στο EA Sports FC 25

*
Η EA Sports παρουσίασε πριν από μερικές ώρες τα πρώτα στοιχεία για το EA Sports FC 25 και μέσα σε αυτά και το πρώτο trailer, αλλά και την έντονη παρουσία του γυναικείου ποδοσφαίρου. Για πρώτη φορά, ο τίτλος της εταιρείας θα περιλαμβάνει career mode γυναικών και όπως περιγράφει χαρακτηριστικά οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν «αυθεντική εμπειρία γυναικείου ποδοσφαίρου με ένα club ή μια παίκτρια από τις 5 κορυφαίες λίγκες του κόσμου».

Σε αυτές περιλαμβάνονται οι National Women’s Soccer League (NWSL), Barclays Women’s Super League, Liga F, Google Pixel Frauen-Bundesliga και Arkema Première Ligue, ενώ θα υπάρχει και το UEFA Women’s Champions League.


Περισσότερα για το EA Sports FC 25 μπορείτε να διαβάσετε στο site μας και να περιμένετε περισσότερα όσο φτάνουμε στην κυκλοφορία του στις 27 Σεπτεμβρίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*