Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA Sports FC 25: Η νέα σεζόν αρχίζει στις 27 Σεπτεμβρίου (trailer)

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν στο EA Sports FC 25 ξεκινάει επίσημα στις 27 Σεπτεμβρίου 2024, όταν η νέα έκδοση της δημοφιλούς σειράς κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC και Nintendo Switch. Φέτος θα έχετε περισσότερους τρόπους να δοξάσετε την ομάδα σας. Καταρχάς θα μπορέσετε να συνεργαστείτε με φίλους στο νέο, 5v5 Rush Mode και θα έχετε καλύτερο έλεγχο της τακτικής από ποτέ μέσω του FC IQ.



Σε περίπτωση που προ- παραγγείλετε την Ultimate Edition πριν τις 20 Αυγούστου θα λάβετε δώρα που θα δώσουν ώθηση στον σύλλογο που έχετε δημιουργήσει στο Ultimate Team, για το EA SPORTS FC 24 & FC 25:

- Ένα untradeable historic player item in FC 24 από το Greats of the Game Ultimate Team campaign.

- Ένα untradeable Hero player item για το FC 25. Θα λάβετε μια Origin version από το Early Access launch από τις 20 Σεπτεμβρίου, που θα αναβαθμιστεί αυτομάτως στην Prime Version στις 28 Νοεμβρίου.

null

Επίσης, αν προ- παραγγείλετε την Ultimate Edidion του EA SPORTS FC 25 θα πάτε στις σέντρα επτά ημέρες νωρίτερα, δηλαδή στις 20 Σεπτεμβρίου 2024 και θα λάβετε ως δώρο FC Points (3850 στο Nintendo Switch, 4600 σε όλες τις άλλες πλατφόρμες), διπλά bonus points όταν παίζετε Rush στο Ultimate Team με φίλους την περίοδο early access και πολλά άλλα.

Στις παρακάτω εικόνες παρουσιάζονται αναλυτικά τα όσα συνοδεύουν τις προ- παραγγελίες κάθε έκδοσης.

null

null 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*