Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτή είναι η μεγαλύτερη συλλογή video games στον κόσμο, αξίζει $2,1 εκ.

*
Η μεγαλύτερη συλλογή video games στον κόσμο αξίζει $2,1 εκ. και ανήκει στον Antonio Romero Monteiro που κατοικεί στο Texas. Ναι μεν κατέρριψε το ρεκορ Guinness, όμως δεν έχει σκοπό να σταματήσει την επέκταση της συλλογής του. Ξεκίνησε να συλλέγει το 1987, όταν ήταν 10 ετών και πλέον διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή παιχνιδιών Xbox, Sega, Nintendo και PlayStation, αλλά και τη μεγαλύτερη σε μέγεθος συνολικά. Όλα είναι τοποθετημένα με απόλυτη τάξη σε ξεχωριστό δωμάτιο και επιπλέον διαθέτει όλα τα απαραίτητα περιφερειακά.

"Αρχικά η συλλογή μου επικεντρώθηκε στην αγορά και την επαναγορά ορισμένων από τα παιχνίδια που έπαιζα στα νιάτα μου".


"Βλέπω τα video games ως μια μορφή τέχνης, όπου η δημιουργικότητα και η αφήγηση προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες".

"Κάθε γενιά συστημάτων video games δίνει περαιτέρω δυνατότητες για την υλοποίηση της δημιουργικότητας και να μοιραστούμε απεριόριστες ιστορίες, δοκιμασίες και εμπειρίες".

"Ορισμένες από τις πιο σημαντικές αναμνήσεις μου περιλαμβάνουν video games και τις εμπειρίες που είχα με την οικογένεια και με φίλους τους".

Antonio Romero Monteiro

Ο παράδεισος του gamer έχει τα πάντα, από τις πρώτες κονσόλες της Nintendo μέχρι τις τρέχουσες.

Αλλά υπάρχουν τόσα πολλά, ακόμα δεν έχει ασχοληθεί με όλα. Το αγαπημένο του παιχνίδι είναι το είναι το Super Castlevania IV για το Super Nintendo.

Και πρόσθεσε: "Έχω μερικές πολύ όμορφες παιδικές αναμνήσεις παίζοντας Castlevania".

Ο Antonio χρησιμοποιεί μια εφαρμογή για να καταχωρήσει κάθε παιχνίδι που έχει στην κατοχή του και μια προσαρμοσμένη βάση δεδομένων για να συγκρίνει τα παιχνίδια που έχει και τα παιχνίδια που του λείπουν ακόμα.

Antonio Romero Monteiro

Είπε: "Μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να βρεις ρετρό παιχνίδια και συστήματα σε τοπικά καταστήματα, ειδικά καθώς φτάνεις στο τελευταίο 15% μιας συλλογής".

"Για μερικά από τα πιο σπάνια παιχνίδια μου χρειάστηκαν χρόνια για να βρω ένα καλό αντίγραφο σε προσιτή τιμή".

"Αυτή τη στιγμή ετοιμάζομαι να ολοκληρώσω τη συλλογή του Nintendo DS και είμαι στα τελευταία 98 παιχνίδια από τα 1.500".

"Υπάρχουν δύο παιχνίδια σε αυτή τη συλλογή που ήταν πολύ δύσκολο να αποκτηθούν σε προσιτή τιμή, αλλά η επιμονή και η υπομονή είναι απαραίτητες για κάθε συλλέκτη".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*