Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτά έχουν ως τώρα "διαρρεύσει" για το PS5 Pro

*
Κατά πάσα πιθανότητα, σε λίγες ώρες θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του PS5 Pro. Για τις 18.00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η τεχνική παρουσίαση του Lead System Architect Mark Cerny, που έχει στο βιογραφικό του τον σχεδιασμό των PlayStation 4, PlayStation 4 Pro και PlayStation 5. Ήδη μέσω ενός video στο YouTube χρήστες ανακάλυψαν ότι η νέα κονσόλα όντως θα ονομάζεται «PS5 Pro».

Με αφορμή την επικείμενη ανακοίνωση, ο insider Tom Henderson έγραψε στο X ότι η Sony κατάφερε ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα με το PS5 Pro, πηγαίνοντας από το πρωτότυπο στο λανσάρισμα σε μόλις δεκαεννέα μήνες χωρίς να ξεφύγει σε καμία περίπτωση από το χρονοδιάγραμμα.

Όσον αφορά τα όσα έχουν «διαρρεύσει» ως τώρα από πλευράς specs:


- 45% βελτιωμένη απόδοση στο rasterized rendering χάρης στη GPU και στην πιο γρήγορη μνήμη

- Σημαντικά βελτιωμένη αρχιτεκτονική ray tracing με μέσο όρο speedup 2-3x και μέγιστο 4x

- Custom machine learning αρχιτεκτονική που υποστηρίζει 300 TOPS στα 8-bit για την ενίσχυση της τεχνολογίας upscaling PlayStation Spectral Super Resolution (PSSR), την εκδοχή της Sony για το Multi Frame Super Resolution που βασίζεται στον αλγόριθμο PlayStation Machine Learning (PSML). Το είναι μια αναβαθμισμένη με ML έκδοση του Temporal Anti-Aliasing Upscaling (TAAU) που απαιτεί εισαγωγή δεδομένων παρόμοιων με αυτά του NVIDIA DLSS ή του AMD FSR και υποστηρίζει πλήρως το High Dynamic Range (HDR). Επίσης δεν απαιτεί «εκπαίδευση ανά παιχνίδι», όπως η πιο πρόσφατη έκδοση του DLSS

Σύμφωνα με τον λιγότερο γνωστό insider Brian Potter, που όμως πρόβλεψε επιτυχημένα τα αποκαλυπτήρια στις 10 Σεπτεμβρίου, τουλάχιστον στη Μ. Βρετανία η κονσόλα θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία χωρίς οπτικό δίσκο στις 14 Νοεμβρίου και μία με Blu-ray drive στις 5 Δεκεμβρίου 2024.

Λέγεται ακόμα ότι το PS5 Pro θα συνοδεύεται από ένα DualSense controller με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, αναβαθμισμένες σκανδάλες και θα υπάρχει υποστήριξη για HDR10+ και Dolby Vision σε επιλεγμένες υπηρεσίες streaming. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*