Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία του Assassin’s Creed Shadows, πάει για το 2025

*
Η Ubisoft και η Ubisoft Quebec ανακοίνωσαν ότι το λανσάρισμα του Assassin’s Creed Shadows θα καθυστερήσει, οπότε μην το περιμένετε στις 15 Νοεμβρίου 2024, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή τρεις μήνες, ως τις 14 Φεβρουαρίου 2024, που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC (Steam, Epic Games Store και Ubisoft Store) και Mac (App Store). Η έκδοση του Steam μόλις ανακοινώθηκε και σύμφωνα με τη Ubisoft, θα σηματοδοτήσει την επιστροφή των νέων της κυκλοφοριών στο Steam από Day 1. Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

Το Assassin’s Creed Shadows είναι ένα ονειρεμένο project για εμάς. φέρνοντας επιτέλους τη σειρά στη Φεουδαρχική Ιαπωνία με πολλά χαρακτηριστικά που έχουν αναπτυχθεί έχοντας κατά νου την κοινότητά μας, όπως το parkour ή το ανανεωμένο stealth, που φέρνει η νέα τεχνολογία, όλα σε έναν όμορφο και καθηλωτικό κόσμο. Αυτή είναι μια φιλόδοξη προσθήκη στο franchise, μια πλούσια εμπειρία που μπορεί να βιωθεί μέσα από τα μάτια δύο μοναδικών πρωταγωνιστών – αλλά συνειδητοποιούμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία, τονίζοντας μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά.


Ως εκ τούτου, λάβαμε την απόφαση να αναβάλουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 14 Φεβρουαρίου 2025. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένου του Steam από την πρώτη ημέρα. Επιπλέον, οι προπαραγγελίες θα επιστραφούν και σε όλες τις μελλοντικές προπαραγγελίες θα χορηγηθεί δωρεάν το πρώτο expansion.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτή η απόφαση θα είναι απογοητευτικά νέα, ειδικά για όσους περίμεναν υπομονετικά ένα παιχνίδι Assassin's Creed εμπνευσμένο από τη Feudal Japan, αλλά πιστεύουμε ειλικρινά ότι αυτό είναι προς το συμφέρον του παιχνιδιού και τελικά την εμπειρία σας ως παίκτη .

Να είστε βέβαιοι ότι ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα ξεκινήσετε μια αξέχαστη περιπέτεια με τον Naoe και τον Yasuke. Μέχρι τότε, σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας.

Marc-Alexis Cote, εκ μέρους όλων των ομάδων που εργάζονται στο Assassin’s Creed Shadows 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*