Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Assassin’s Creed Shadows: Ακύρωσε το early access η Ubisoft

*
Αρχικά, το Assassin’s Creed Shadows ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2024, όπως πριν μερικές ημέρες η Ubisoft ανακοίνωσε πως το λανσάρισμά του μεταφέρεται για τις 14 Φεβρουαρίου 2025. Τώρα, μια νέα «ψυχρολουσία» περίμενε τους fans της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, η Ubisoft έκανε γνωστό ότι δεν θα υπάρξει οποιασδήποτε μορφής early access στον τίτλο.

Σε ένα επίσημο Q&A session στο Discord server του Assassin’s Creed Discord αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες για τη συλλεκτική έκδοση του Assassin’s Creed Shadows, η αρχική τιμής της οποίας ήταν $279, όμως έπεσε πλέον στα $229. Όσον αφορά τις αλλαγές που θα κάνει η γαλλική εταιρεία:


- Το κομμάτι της early access ακυρώθηκε. Όλοι θα αποκτήσουν πρόσβαση στις 14 Φεβρουαρίου.

- Δεν θα υπάρξει season pass, οπότε το σχετικό, αρχικά προγραμματισμένο, περιεχόμενο δεν θα συμπεριληφθεί στη συλλεκτική έκδοση.

Προφανώς, η περίοδος early access θα ακυρωθεί και για τη Gold Edition. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*