Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχώρησε από την Capcom ο Hideaki Itsuno, director του Dragon’s Dogma 2

*
Ο βετεράνος της Capcom, Hideaki Itsuno αποχώρησε από την εταιρεία μετά από 30 χρόνια καριέρας. Μέσω μιας ανάρτησής του στο X o developer ευχαρίστησε τους fans για την μακροχρόνια υποστήριξή τους.

“Στο τέλος Αυγούστου 2024, θα έχω αποχωρήσει από την Capcom μετά από 30 χρόνια και πέντε μήνες”, έγραψε ο Itsuno.


“Σας ευχαριστώ για τη μακροχρόνια υποστήριξή σας στα παιχνίδια και τους χαρακτήρες για τους οποίους ήμουν υπεύθυνος. Ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να υποστηρίζετε τα παιχνίδια και τους χαρακτήρες της Capcom”.

“Από τον Σεπτέμβριο, θα ξεκινήσω να αναπτύσσω ένα νέο παιχνίδι σε ένα νέο περιβάλλον. Ελπίζω να δημιουργήσω διασκεδαστικά, όμορφα παιχνίδια που θα είναι τόσο αξιομνημόνευτα όσο, ή ακόμα πιο αξέχαστα από αυτά που έχω δημιουργήσει μέχρι τώρα. Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη δημιουργία μου”.

O Isuno ήταν director των: Power Stone, Devil May Cry 3, 4 και 5, Dragon’s Dogma 1 και 2, όπως επίσης παραγωγός σε αρκετά projects της Capcom.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*