Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολύσεις στην Ubisoft Toronto που ετοιμάζει το Prince of Persia: Sands of Time Remake

*
Οι απολύσεις συνεχίζονται στην αγορά των videogames και αυτή τη φορά τα προβλήματα εμφανίστηκαν στην Ubisoft Toronto που δουλεύει στο Prince of Persia: Sands of Time Remake. Όπως φαίνεται, 33 developers έχασαν τη δουλειά τους  και σύμφωνα με δήλωση που έγινε στο PC Gamer από εκπρόσωπο της εταιρείας «η Ubisoft Toronto αποφάσισε να μειώσει το εργατικό δυναμικό της για να βεβαιωθεί ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα κυκλοφοριών της. Θα προσφέρουμε βοήθεια σε όσους επηρεάζονται σε αυτή την εξέλιξη και θα τους υποστηρίξουμε για να βρουν την επόμενη στάση της καριέρας τους και σε αυτή τη μεταβατική φάση της ζωής τους».

Το Prince of Persia: The Sands of Time προχωράει σε επίπεδο ανάπτυξης, με στόχο να κυκλοφορήσει το 2026. H Ubisoft Toronto έχει εργαστεί σε τίτλους όπως τα Far Cry 5, Far Cry 6, Watch Dogs Legion και Splinter Cell Remake και ανέλαβε το Prince of Persia: The Sands of Time Remake μετά τις κακές αντιδράσεις στο πρώτο trailer του τίτλου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*