Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ubisoft Forward: Το Prince of Persia: The Sands of Time Remake αποκτά ορίζοντα κυκλοφορίας (trailer)

Στο αποψινό Ubisoft Forward, η Ubisoft παρουσίασε ένα σύντομο νέο trailer για το Prince of Persia: The Sands of Time Remake. Το πολύπαθο remake του κλασικού πλέον παιχνιδιού, ανακοινώθηκε πριν χρόνια όμως η ανάπτυξή του αποδείχθηκε ταραχώδης, φτάνοντας να φλερτάρει με την ακύρωση βάσει ορισμένων φημών.

Από πέρυσι, έχει επανεκκινηθεί η ανάπτυξη και φαίνεται πως οδεύει προς την κυκλοφορία, αν και καθυστερεί ακόμη. Για να καθησυχάσει το κοινό, η Ubisoft ξεκαθαρίζει μέσω του νέου trailer πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.


Δεν γνωρίζουμε ακόμη πλατφόρμες ή άλλες λεπτομέρειες, όμως φαίνεται πως δεν αποτελεί ένα remaster, αλλά ένα remake από το μηδέν. Οι ομάδες των Ubisoft Montreal, Ubisoft Toronto, Ubisoft Bucharest, Ubisoft Paris και Ubisoft Pune συνεργάζονται για την δημιουργία του παιχνιδιού, δίνοντας μια ιδέα για την κλίμακα του τελικού αποτελέσματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*