Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολύσεις και στη Surgent Studios, δημιουργό του Tales of Kenzera: Zau

*
Η Surgent Studios, δημιουργός του Tales of Kenzera: Zau πραγματοποιεί περικοπές προσωπικού. Πολλοί, πρώην πλέον developers του studio έχουν προχωρήσει σε αναρτήσεις στο LinkedIn, μέσω των οποίων ενημερώνουν ότι η δουλειά τους στην εταιρεία έχει ολοκληρωθεί. Το Tales of Kenzera: Zau λανσαρίστηκε πριν μερικές εβδομάδες ως τίτλος EA Original και έλαβε θετικές κριτικές, οι οποίες του έδωσαν μέσο όρο βαθμολογιών 76 στο Metacritic.

«Λοιπόν, φαίνεται ότι θα μπω στην παρέα των ανθρώπων που επηρεάζονται από τις απολύσεις στη βιομηχανία φέτος», έγραψε ο Jordan Smee, πρώην technical artist της Surgent Studios.




Ο level designer Peter Brisbourne έγραψε: «Το κεφάλαιο με τίτλο «Pete Works At Surgent Studios» ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα», μαζί με μια εικόνα που αναφέρει ότι είχε επηρεαστεί από απολύσεις.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*