Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Animator των PlayStation Studios ίσως teasάρει το remake του The Last of Us για το PS5

*
Animator της Visual Arts που ανήκει στο δυναμικό των PlayStation Studios, teasάρει ένα first party game που προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί και πολύ πιθανό να λανσαριστεί εντός του 2022. ίδιος αναφέρει ότι δεν πρόκειται για το God of War Ragnarök και με δεδομένη την εταιρεία για την οποία εργάζεται δεν αποκλείεται το παιχνίδι στο οποίο αναφέρεται να είναι το remake του The Last of Us για το PS5. Επίσης, υποστηρίζει ως εργάζεται σε ένα παιχνίδι που δεν έχει ανακοινωθεί τα τελευταία πέντε χρόνια, παρόλα αυτά ο Robert Morrison όπως ονομάζεται προσλήφθηκε από τη Sony το 2021. Λέει ακόμα ότι το The Last of Us είναι το αγαπημένο του παιχνίδι.

Εδώ και καιρό υπάρχουν εικασίες ότι η Naughty Dog ετοιμάζει το remake του The Last of Us και η κυκλοφορία του θα συμπέσει με εκείνη της σειράς του HBO. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν τελικά γίνει πραγματικότητα κάτι από τα παραπάνω.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*