Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές περί ακύρωσης αναβαθμισμένου Xbox Series S με machine learning (video)

Δεν έχει καλά, καλά καταλαγιάσει ο θόρυβος από τις φήμες για το μέλλον του Xbox και τώρα έρχονται νέες αναφορές, που σχετίζονται με το Xbox Series S. Σύμφωνα με το κανάλι του YouTube, RedGamingTech, η Microsoft είχε στα πλάνα της να ανανεώσει το hardware της κονσόλας, όμως εγκατέλειψε την ιδέα. Λέγεται ότι σκόπευε να χρησιμοποιήσει μια RDNA 3-based GPU, να αναβαθμίσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά, να προσθέσει RAM, αλλά και λειτουργίες μηχανικής εκμάθησης για να ενισχύσει το upscaling. Όμως το project μπήκε γρήγορα στο συρτάρι, πριν καν ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του APU και κάτι ανάλογο συνέβη νωρίτερα με το Xbox Series X.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το RedGamingTech, ένας από τους λόγους που απορρίφθηκε η ιδέα είναι ότι τελικά η Microsoft θα είχε στην αγορά τέσσερα μοντέλα Xbox Series. Επίσης, λέγεται πως υπήρχε και προβληματισμός για το πως θα μπορούσε να προωθηθεί μια κονσόλα με πιο ισχυρή από το βασικό μοντέλο, όχι όμως τόσο όσο το Xbox Series X.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*