Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Monster Hunter Wilds: Κυκλοφόρησε Beginner’s Guide video παράλληλα με το “Extended Kut” του τέταρτου trailer

H Capcom κυκλοφόρησε ένα Beginner’s Guide διάρκειας 12 λεπτών για το Monster Hunter Wilds. Μαζί με αυτό μπορείτε να απολαύσετε και το “Extended Kut” του τέταρτου trailer που αποκαλύπτει την επιστροφή του Bird Wyvern Yian Kut-Kiu.

Στη νέα προσθήκη της σειράς, ένα αγόρι με το όνομα Nata βρίσκεται κοντά στα σύνορα των Forbidden Lands, μιας αχαρτογράφητης περιοχής που μέχρι στιγμής η συντεχνία πίστευε πως ήταν ακατοίκητη. Ο Nata αφηγείται την ιστορία του και λέει πως δέχθηκε επίθεση από ένα μυστηριώδες τέρας και στη συνέχεια η συντεχνία οργάνωσε αποστολή για να το ερευνήσει.


Το λανσάρισμα του Monster Hunter Wilds έχει προγραμματιστεί για τις 28 Φεβρουαρίου του 2025 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (μέσω Steam).



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*