Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακόμα 650 υπαλλήλους του Xbox απολύει η Microsoft

*
Μέσω ενός email που εστάλη στο προσωπικό του Xbox, ο Phil Spencer ανακοίνωσε ότι η Microsoft θα απολύσει επιπλέον 650 υπαλλήλους από το τμήμα των video games. Η είδηση προέρχεται από τον δημοσιογράφο του Game File, Stephen Totilo και έχει επιβεβαιωθεί επίσης από άλλες ιστοσελίδες. Το email αναφέρει τα εξής:

«Τον τελευταίο χρόνο, στόχος μας ήταν να ελαχιστοποιήσουμε την αναστάτωση ενώ καλωσορίσαμε νέες ομάδες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Ως μέρος της ευθυγράμμισης της δομής της ομάδας μας μετά τη συγχώνευση και της διαχείρισης της επιχείρησής μας, αποφασίσαμε να εξαλείψουμε περίπου 650 ρόλους στη Microsoft Gaming- κυρίως εταιρικές και υποστηρικτικές λειτουργίες- ώστε να οργανώσουμε την επιχείρησή μας για μακροπρόθεσμη επιτυχία».


«Ξέρω ότι είναι δύσκολο που ακούτε αυτά τα νέα. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τη συμβολή των συναδέλφων μας που μαθαίνουν ότι επηρεάζονται. Στις ΗΠΑ, τους υποστηρίζουμε με πακέτα εξόδου που περιλαμβάνουν αποζημίωση, εκτεταμένη υγειονομική περίθαλψη και άλλα για να βοηθήσουμε στη μετάβασή τους. Τα πακέτα εκτός των ΗΠΑ θα διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία».

«Με αυτές τις αλλαγές, οι εταιρικές και οι υποστηρικτικές μας ομάδες και πόροι ευθυγραμμίζονται για βιώσιμη μελλοντική ανάπτυξη και μπορούν να υποστηρίξουν καλύτερα τις ομάδες των studio και τις επιχειρηματικές μας μονάδες με προγράμματα και πόρους που μπορούν να κλιμακωθούν για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Ξεχωριστά, ως μέρος της λειτουργίας της επιχείρησης, υπάρχουν ορισμένες επιπτώσεις σε άλλες ομάδες καθώς προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες προτεραιότητες και διαχειρίζονται τον κύκλο ζωής και την απόδοση των παιχνιδιών. Κανένα παιχνίδι, συσκευή ή εμπειρία δεν ακυρώνεται και κανένα studio δεν κλείνει ως μέρος αυτών των προσαρμογών σήμερα».

«Σε όλη την ιστορία της ομάδας μας, είχαμε μεγάλες στιγμές και είχαμε προκλήσεις. Σήμερα είναι μια από τις δύσκολες μέρες. Ξέρω ότι είναι σκληρό να κάνουμε περισσότερες αλλαγές όπως αυτή, αλλά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, αυτή η ομάδα μπόρεσε να ενωθεί και να δείξει η μία στην άλλη φροντίδα και ευγένεια καθώς εργαζόμαστε για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους παίκτες μας. Εκτιμούμε την υποστήριξή σας καθώς πλοηγούμαστε σε αυτές τις αλλαγές και σας ευχαριστούμε για τη συμπόνια και τον σεβασμό σας ο ένας για τον άλλον».

Phil 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*