Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφού τα έκανε μαντάρα, η Sony "κατέβασε" τη συνέντευξη του Neil Druckmann

*
Η Sony "κατέβασε" την πρόσφατη συνέντευξη του επικεφαλής της Naughty Dog, Neil Druckmann αφότου εντόπισε σημαντικά λάθη και ανακρίβειες. Η κίνηση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά τις αναρτήσεις του Druckmann, ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με σχόλια που αποδόθηκαν.

"Κατά την επανεξέταση της πρόσφατης συνέντευξής μας με τον Neil Druckmann του Naughty Dog, βρήκαμε αρκετά σημαντικά λάθη και ανακρίβειες που δεν αντιπροσωπεύουν την οπτική και τις αξίες του (συμπεριλαμβανομένων θεμάτων όπως animation, γραφή, τεχνολογία, τεχνητή νοημοσύνη και μελλοντικά projects)". είπε η Sony.


"Ζητούμε συγγνώμη από τον Neil για την παρερμηνεία των όσων είπε και για τον τυχόν αρνητικό αντίκτυπο που μπορεί να είχε προκαλέσει αυτή η συνέντευξη σε αυτόν και την ομάδα του. Σε συντονισμό με το Naughty Dog και τη SIE, αφαιρέσαμε τη συνέντευξη".

Αυτό που ο Druckmann θέλησε κυρίως να διευκρινήσει ήταν το ότι δεν είπε πως "το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog ίσως επαναπροσδιορίσει τις βασικές αντιλήψεις μας περί gaming". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*