Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Neil Druckmann: "Δεν είπα ακριβώς πως ίσως επαναπροσδιορίσουμε τις αντιλήψεις περί gaming"

*
Ο Neil Druckmann, creative director του The Last of Us υποστηρίζει ότι ένα μέρος της πρόσφατης συνέντευξής του τροποποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τη Sony. Τόσο που χάθηκε το νόημα και φάνηκε να δήλωσε ΄το το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog θα μπορούσε να "επανακαθορίσει τις βασικές αντιλήψεις μας για το gaming”. Προκειμένου να "μαζέψει" εκ μέρους του την κατάσταση, ο Druckmann χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να παρουσιάσει την πραγματική εικόνα.

Ο Druckmann αναφέρει ότι η Sony αφαίρεσε μια γραμμή όπου έλεγε πως δεν πιστεύει ότι "τα παιχνίδια θα πρέπει να είναι ταινίες ή ...να είναι τηλεοπτικές σειρές".


"Κατά την επεξεργασία των απαντήσεών μου στην πρόσφατη συνέντευξή που παραχώρησα στη SONY, ορισμένα από τα λόγια, το πλαίσιο και το νόημα χάθηκαν δυστυχώς", έγραψε ο Druckmann. "Λοιπόν, εδώ είναι η πλήρης μακροσκελής απάντηση για την τελευταία ερώτηση σχετικά με το μελλοντικό μας παιχνίδι".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*