Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2021: Η Microsoft αφαίρεσε το Xbox από το PC Game Pass

*
Η Microsoft μετονόμασε το Xbox Game Pass για PC σε PC Game Pass. Η απόφαση αυτή της εταιρείας πάρθηκε σε μια προσπάθεια να γίνει πιο ξεκάθαρη η διαφορά της υπηρεσίας μεταξύ PC και κονσόλων (Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One), αλλά και να επικοινωνήσει καλύτερα το γεγονός ότι δεν είναι απαραίτητη η κατοχή κονσόλας Xbox για χρήση της υπηρεσίας από τους PC gamers.

Ο αναλυτής Piers Holding-Rolls σχολίασε πως από τη μια έχει νόημα η αλλαγή της ονομασίας της υπηρεσίας για PC, όμως από την άλλη το Xbox Game Pass Ultimate συμπεριλαμβάνει τους τίτλους της υπηρεσίας που διατίθενται για PC. Δεδομένης της αλλαγής του ονόματος όμως δεν αποκλείεται να επέλθει αλλαγή στο όνομα και του Xbox Game Pass Ultimate, ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

Η αλλαγή παρατηρείται ήδη καθώς προφίλ χρηστών της υπηρεσίας σε PC εμφανίζονται ως PC Game Pass profiles στα social media.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*