Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

RPG ελληνικής “καταγωγής” το Jinx: Womb Of Cosmos

Η JinxSoft μπορεί να έχει έδρα στο Λονδίνο αλλά αρκεί μια ματιά μόνο στα μέλη της ομάδας για να αποσαφηνιστεί μια κι έξω ότι πρόκειται για κατά βάση ελληνική προσπάθεια. Τι είδους προσπάθεια όμως; Το Jinx: Womb Of Cosmos φιλοδοξεί να θυμίσει turn-based JRPGs από τα παλιά, με δεδηλωμένη έμπνευση τα Breath Of Fire, Phantasy Star και Final Fantasy, με τη διαφορά ότι η γενικότερη αισθητική αντλεί περισσότερα στοιχεία από το παράδειγμα της Δύσης και του Neverwinter Nights. Μόνο που κανείς δεν έχει αμνησία, κανείς δεν ξεκινά να σώσει τον κόσμο.



Ο τίτλος υπόσχεται διαφορετικό levelling στη μάχη και στη συγκέντρωση lore, ανάπτυξη των οικείων όπλων των τριών πρωταγωνιστών, με τροποποιήσεις μεν, αλλά χωρίς loot και συνεχή εναλλαγή των όπλων δε. Με πάνω από 200 skills και abilities, υποθέτουμε ότι θα καλυφθεί το όποιο θεωρητικό κενό. Εξερεύνηση και dungeon crawling είναι φυσικά μέσα στο μενού. Μπορείτε να τα αφήσετε όλα αυτά στην άκρη και να θυμάστε ότι μεταξύ των τριών ηρώων είναι bulldog που δηλώνει λάτρης της ποίησης και χορτοφάγος. Αλλά και πως θα μπορέσετε να αποκτήσετε και να συντηρήσετε το δικό σας κάστρο. Θα το φροντίζετε και θα σας φροντίζει.



Αναμένεται να εμφανιστεί σε Steam Early Access και GoG το Δεκέμβριο του 2016, για Windows, OS X και Linux. Η περίοδος σε Early Access θα χωριστεί σε 5 φάσης, με καθεμιά να προσθέτει περιοχές. Κατά την περίοδο αυτή θα προχωρά και η μεταφορά του παιχνιδιού σε Xbox One και PS4. Πριν από όλα αυτά, θα εμφανιστεί playable demo το καλοκαίρι και θα τρέξει Kickstarter campaign εντός Σεπτεμβρίου. Αυτά και πολλά ακόμη στο επίσημο site. Μην παραμελήσετε το video που ακολουθεί όμως, για να πάρετε μια πρώτη γεύση.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*