Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Online το teaser site Persona 5 S με κρυμμένο μήνυμα

*
Πλέον γνωρίζουμε πως το Persona 5 R είναι το Persona 5: The Royal και πλέον έχουμε να κάνουμε με ένα καινούργιο και μυστηριώδες teaser για το Persona 5 S website. Σύμφωνα με το teaser έρχονται πληροφορίες στις 24 Απριλίου, τη δεύτερη μέρα δηλαδή του Persona Super Live 2019. Τον περασμένο Δεκέμβριο η Atlus καταχώρησε διάφορα domains που συμπεριελάμβαναν τα Persona5R.JP και Persona5S.JP, τα οποία πλέον δεν χρησιμοποιούνται. Μέσα σε αυτά όμως ήταν και το P5S.JP, το οποίο ανανεώθηκε με τη σχετική εικόνα που ανακοινώνει νέες πληροφορίες στις 25 του μήνα, ενώ στον κώδικά του βρίσκεται ένα επίσης μυστήριο μήνυμα, υπογεγραμμένο από τους... Phantom Thieves of Hearts. Σύμφωνα λοιπόν με το μήνυμα αυτό, “η αντίληψη του κόσμου θα αλλάξει”. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μερικές εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*