Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Sword Legacy: Omen

*
Team 17, Firecast Studios και Fableware Narrative Design δημοσίευσαν το launch trailer για το Sword Legacy: Omen, ένα νέο turn-based tactical RPG, που είναι άμεσα διαθέσιμο μέσω Steam. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Uther Pendragon, ενός ιππότη διψασμένου για εκδίκηση που έχει ως βοηθό του το μάγο Merlin και έτσι η ιστορία έχει ήδη αρχίσει να μοιάζει με τις περιπέτειες του βασιλιά Αρθούρου. Αποστολή σας είναι να διασχίσετε την Broken Britannia για να εκδικηθείτε το θάνατο του αφεντικού σας και να επαναφέρετε στο οπλοστάσιό σας το Excalibur. Η τιμή της Standard Edition είναι $17,99 και επιπλέον υπάρχει η Digital Deluxe Edition που εκτός από το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα digital story & art book, wallpapers και το Sword Legacy: Omen OST, με τιμή $24,99. Τέλος, για την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του τίτλου και οι δύο εκδόσεις πωλούνται με έκπτωση 20%.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*