Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Square Enix γιορτάζει τα 25 χρόνια Tomb Raider με νέα ports στο Nintendo Switch και άλλες ανακοινώσεις

Η Square Enix γιορτάζει τα 25 χρόνια παρουσίας της σειράς Tomb Raider στην αγορά των videogames και ανακοίνωσε τη μεταφορά τίτλων που ήδη κυκλοφορούν, στο Nintendo Switch, και αρκετά ακόμη. Συγκεκριμένα, η Feral Interactive έχει ήδη ξεκινήσει τη μεταφορά των Lara Croft and the Guardian of the Light και Lara Croft and the Temple of Osiris στο υβριδικό σύστημα της Nintendo. Το Lara Croft and the Guardian of the Light κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2010 στο Xbox 360 και ακολούθησαν τον Σεπτέμβριο του 2010 οι εκδόσεις σε PC και PS3 και τον Δεκέμβριο του 2010 η έκδοση του iOS. Το παιχνίδι εμφανίστηκε εκ νέου στο Google Stadia τον περσινό Δεκέμβριο. Το Lara Croft and the Temple of Osiris κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2014 για PC, PS4 και Xbox One και τον περσινό Δεκέμβριο εμφανίστηκε και στο Google Stadia.

Ακόμη, αποκάλυψε πως οι Άγγλοι voice actors των τριών πρώτων Lara Croft games θα συμμετέχουν στο Tomb Raider Reloaded που θα κυκλοφορήσει το 2022 στα κινητά. Ακόμη, αναφέρθηκε εκ νέου η νέα animated σειρά που ετοιμάζεται στο Netflix και θα λαμβάνει χώρα μετά την τριλογία Tomb Raider Survivor (τα τρία τελευταία games). Στην παραγωγή της θα βρίσκεται η Powerhouse Animation, το studio πίσω από τα Castlevania, He-Man and the Masters of the Universe και Blood of Zeus.


Για τους κατοίκους του Λονδίνου, Crystal Dynamics και Lion Entertainment ετοιμάζουν το "Tomb Raider: The LIVE Experience", μιας μορφής escape room. Κάτι ακόμη καλύτεο ετοιμάζεται στην Ολλανδία και συγκεκριμένα το The World of Lara Croft, μια έκθεση που θα έρθει το 2022 και θα περιλαμβάνει στοιχεία από την ανάπτυξη του πρώτου παιχνιδιού το 1996, μέχρι και τα πιο σύγχρονα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*